Faci cumparaturile online si de pe desktop? Nu rata cashback-ul pentru fiecare comanda

Un studiu recent, publicat de Ziarul Financiar, arata cresterea tendintei de cumparare online, schimbare venita pe fondul pandemiei. Procentul celor care au declarat ca fac cumparaturi exclusiv in magazinele fizice a scazut, de la 66% inainte de luna martie, la 57% si e preconziat sa fie in scadere in perioada urmatoare.

In contextul surclasarii offline-ului de catre e-commerce-ul care ia avant tot mai mare si in Romania, vrem sa te asiguram ca prin #Beez faci in continuare cea mai buna alegere atunci cand cumperi online.

De curand am lansat extensia Beez, din magazinul Chrome.

Ea iti permite sa navighezi pe site-urile preferate exact ca inainte, dar iti ia de pe cap grija de a nu uita sa faci checkout prin aplicatie, pentru a acumula #cashback.
Practic, odata ce o instalezi, ea ,,monitorizeaza” tacit navigarea ta pe site-urile de e-commerce.

De fiecare data cand te afli pe un site partener Beez, sau o pagina de produs, ea te va notifica sa finalizezi comanda prin Beez, pentru a inregistra bonusul aferent comenzii tale. Asa ne asiguram ca primesti cashback de fiecare data😛.

Am lasat mai jos si pasii prin care o accesezi, te loghezi cu contul tau Beez si incepi sa o folosesti cu prosperitate pentru contul tau 🤑

 

Descarca extensia Beez din magazinul Chrome si lasa-ne pe noi sa ne asiguram ca primesti mereu cashback dupa fiecare comanda online.

Spor la adunat cashback, la a cumpara online cu taxa de transport 0 si de a face, in fond, cea mai buna alegere atunci cand comanzi produsele preferate online! #useBeez #TheNewAndBetterWayToShop

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *