Oferim tuturor utilizatorilor 60 de zile de transport gratuit

O sa fim scurti: indiferent de numarul de produse, indiferent de valoarea comenzii, taxa de transport e ZERO pentru urmatoarele 60 de zile la orice cumparatura prin Beez de la magazinele partenere din meniul Cumpara acum, plateste mai tarziu.

Cand ne-am imaginat experienta de shopping online din ipostaza de cumparator, am gasit cateva ,,obstacole” care ar putea fi in defavoarea cumparaturilor online, fiind surclasate de cumparaturile din magazinele fizice. 

Primul focus al nostru a fost, si ramane, in continuare, sa-ti asiguram cel mai bun deal la cumparaturile tale, indiferent de ce tip ar fi ele. Asa am ales sistemul de cashback, pe care il folosim la orice cumparatura intermediata prin noi, indiferent de perioadele promotionale ale magazinelor partenere, de sezoanele de reduceri sau alte promotii, cashback-ul vine peste toate acestea si se intoarce cu un procent de bani inapoi in contul tau Beez. Am bifat un prim plus al experientei din online, asa ca am pornit in cautarea altor imbunatatiri. 

Nu a trebuit sa rascolim mult, caci urmatoarea schimbare prin care credem ca iti putem oferi o experienta de shopping online cu mult peste cea din offline a venit din taxele care se adauga la pretul produselor, adica taxele de transport. 

In online poti sa alegi produsele dorite fara sa te mai deplasezi in aglomeratii sau magazine carora le lipsesc poate anumite item-uri fix pe marimea ta.

No matter HOW MANY ORDERS, No matter THE PRODUCT VALUE, with Beez you get NO SHIPPING COST

Si poti comanda orice produs online, de orice valoare, fara a fi limitat de o comanda minima. Timp de 60 de zile, in mod gratuit, prin aplicatia Beez, de la magazinele partenere din meniul Cumpara acum, plateste mai tarziu.

Trebuie sa-ti spunem de pe-acum ca beneficiul-limitat al taxei de transport 0 va fi extins ulterior doar membrilor comunitatii Beez VIP si vom reveni cu optiuni prin care sa poti deveni si tu VIP. Dar mai e pana atunci, asa ca vrem sa te bucuri de comenzi fara plata costului de transport o buna perioada din timp, prin aplicatia Beez.
Cashback-ul se aduna si el peste beneficiul eliminarii taxei de transport, deci credem ca am bifat 2 pasi mari ai schimbarii in bine a shopping-ului online.

Tu ce parere ai? 

Foloseste aplicatia Beez pentru cumparaturi de orice fel de la magazinele partenere si te ajutăm sa ai parte de shopping online exact asa cum ar trebui sa fie.

Downloadeaza aplicatia din AppStore sau GooglePlay aici:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *