Donam cashback pentru linia intai

Intr-o perioada in care schimbarea nu a venit treptat, ci a modificat rapid raportarea noastra la felul in care ne desfasuram munca, felul in care traim sau socializam, dar si felul in care cumparam, am simtit nevoia la fel de rapid sa fim un sprijin fata de clientii interni si externi. Intelegem ca trecem prin momente dificile ca natiune si ca umanitate suntem greu incercati de lupta cu acest inamic invizibil, pentru care nu am fost pregatiti.
Ca natiune, sa stam si sa aratam cu degetul catre cei ,,vinovati” sau catre cei care ,,nu si-au facut treaba”, este complet inutil. Este de prisos.

Este momentul solidaritatii, momentul in care trebuie sa actionam rapid pentru a-i proteja pe cei dragi, dar si de a le a sari in ajutor celor care se lupta in prima linie cu cu aceasta pandemie si care nu au mijloacele necesare sa o faca.
Beez, printr-o analiza interna a resurselor si a timpului in care se pot aloca acestea inspre ajutor comunitar, pune la dispozitia tuturor utilizatorilor posibilitatea sa doneze cashback-ul acumulat la cumparaturile pe care le fac prin platforma sau daca doresc, sa plateasca cu bani proprii, direct de pe cardul bancar, catre campaniile partenerilor nostri: Asociatia Magic si Asociatia Daruieste Viata.


Pentru fiecare donatie de cashback, Beez va contribui suplimentar, prin cedarea catre aceeasi cauza a venitului care ii revine, realizat din tranzactia/ tranzactiile utilizatorilor care se hotarasc sa doneze.

Credem ca impreuna putem face o diferenta pozitiva, exponentiala in viata familiilor noastre, a prietenilor, colegilor, a comunitatii.
Aplicatia Beez avea deja un model de alegere a unei cauze la care utilizatorii nostri sa poata contribui, asa ca ne-a permis sa pornim foarte repede dezvoltarea noii campanii de donatii.

Prima initiativa, prin care am dat posibilitatea donarii catre Asociatia MagiCAMP a fost realizata in decembrie 2019. Pornind de la ce aveam deja, ne-am uitat in presa si online la lipsurile din sistemul medical romanesc in lupta cu virusul si astfel am considerat ca strangerea de fonduri a celor de la Asociatia Daruieste Viata poate aduce o contributie semnificativa in eforturile care se fac pentru a tine sub control pandemia.

Astfel, de acum 3 saptamani, orice utilizator al aplicatiei poate dona direct cashback-ul strans, iar Beez cedeaza de asemenea partea de cashback care ii revine, multiplicand astfel resursele financiare donate, sau poate sa faca donatii de pe cardul personal, direct din aplicatie.

Ne-am propus sa contribuim, noi si utilizatorii Beez, cu o suma de 50.000 lei stransa pentru #liniaintai. Ne ajuti?

Intra sa donezi chiar acum cashback-ul tau sau redirectionarea unei sume de pe cardul personal, in 3 pasi simpli!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *