Beez & Asociatia Daruiește Viață luptă împotriva COVID-19

Buna, dragi albinute! 

Venim cu o idee de implicare in cazuri cu adevarat importante. Beez sustine de azi Asociatia Daruieste Viata in lupta impotriva COVID-19. 

Pentru a face fata momentelor grele, e nevoie de #comunicare #sprijin #solidaritate #comunitate.  Ne lovim de momente de criza in care cel mai important lucru este sa punem mana de la mana pentru a le depasi impreuna. 

Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume” functioneaza foarte bine ca motto pentru intreaga societate, si nu doar acum. 

Poate mai e nevoie ca in viata sa mai treci prin furtuni, te-ai gandit la asta? Momentele de criza iti clarifica prioritatile. Ajungi sa te gandesti la ce e cu adevarat important pentru tine, sa vrei sa iti petreci mai mult timp cu persoanele din jurul tau, sa te bucuri de ei, sa pretuiesti mai mult oamenii, viata si sanatatea. 

Hai sa dam din antene, sa strangem si sa oferim din inima pentru mai multe inimi. Impartaseste iubire si bunatate si cu siguranta asta o sa primesti inapoi. 

In secolul vitezei, al internetului, al informatiei si a cunostintelor, online-ul functioneaza! 

Momentele de colaps vor accelera tranzitia catre online. De ce? Pentru ca e mai safe si pentru ca, desi nu inlocuieste perfect conectarea umana directa, compenseaza cu brio. 

Beez te incurajeaza sa #aigrijadetine si sa #staiacasa. Dar asta nu inseamna sa fii pasiv la tot ce se intampla in jurul tau. 

Iti poti face ca in mod obisnuit cumparaturile online, safe, fara sa fie nevoie sa iesi din casa. Prin Beez, dupa cum stii, acumulezi si cashback, pe care, de data asta poti sa il folosesti mai smart si mai oportun ca niciodata. 

Doneaza cashback-ul din Beez catre Asociatia Daruieste Viata! Fii un exemplu si implica-te! 

Chiar daca tu esti acasa, sanatos, poti sa intinzi o mana de ajutor celor mai putin norocosi. Acum cu Beez ai puterea de a darui viata.

Foloseste smart cashback-ul, donand prin intermediul aplicatiei Beez. Ai de urmat niste pasi foarte simpli. 

Din pagina „Profilul meu”, accesezi butonului „Donatiile mele”,  selectezi Asociatia Daruieste Viata si sustii spitalele din Romania si cadrele medicale din prima linie care se lupta cu coronavirusul. Ai doua optiuni: „Donează cashback” sau „Donează bani”. 

Vrei sa stii mai exact pentru ce donezi ? 

  • Echipamente de protecție pentru personalul medical din prima linie: combinezoane, mănuși sterile, măști, ochelari de protecție, dezinfectanți etc.
  • Aparate de ventilație: majoritatea cazurilor grave au nevoie de ventilație mecanică
  • Sonde de intubație
  • Măști de oxigen
  • Kit-uri pentru ECMO

Donatiile tale vor ajunge in toate spitalele de boli infectioase, precum si spitale de urgenta, precum si la personalul medical din prima linie care va fi cel mai expus la virus si necesita innoirea echipamentului de protectie la fiecare interactiune cu pacientul. 

Haideti sa ne unim si sa aratam ca se poate! #stamacasa #UseBeez și #Daruiesteviata 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *