Beez îți sare în ajutor de 8 martie

Bună albinuțelor! Haideți să fim fericiți și să bâzâim zgomotos cu zzzzâmbetul pe buze „Bun venit, primăvară!” Nu doar afară, ci și în viața noastră și a celor dragi. 

Primește primăvara în sufletul tău. Bucură-te de micile cadouri pe care ți le oferă natura: de razele soarelui, de flori, verdeață, de fluturi, de culori și de oamenii din jurul tău. 

Am lăsat intenționat la final „oamenii din jurul tău”. E vorba despre acele persoane pentru care ești recunoscător că fac parte din viața ta. Le-ai arătat în ultimul timp apreciere, iubire, atenție ? Le-ai făcut o bucurie? Dacă nu… E timpul să o faci!

Știi…atunci când vine vorba de persoanele dragi trebuie să te gândești mereu la nevoile și dorințele lor. Atenția la detalii face diferența și guess what? E gratis, folosește-te de ea! 

Poate că trebuie doar să asculți. „Oh, vai! Mi s-au stricat căștile, o să am nevoie de unele noi” Ai auzit asta? Intră pe Beez, comandă o pereche de căști noi și astfel ai făcut o persoană fericită, să se simtă apreciată, ascultată, să simtă cât de mult contează. Ai de unde alege: Altex, Dwinshop, Badabum, Elefant.ro, Itarena, Quickmobile. 

Luna martie e dedicată femeilor după cum toată lumea știe. Hai să le amintim mamelor, soțiilor, iubitelor, surorilor, bunicilor că joacă un rol important în viețile noastre. 

Back in beezness!  Albinuțele noastre o să-ți fie sursă de inspirație, simplificându-ți alegerea. 

Deschide repede Beez și descoperă magazinele partenere orientate în sfera cadourilor pentru diferite ocazii: Mindblower, Ugears, GiftForYou, Elefant, IdeaPlaza.

„O mamă râde râsul nostru, vărsă lacrimile noastre, iubește iubirea noastră, suferă teama noastră. Trăiește bucuriile și necazurile noastre și împărtășește speranțele și visurile noastre.” – Julia Summers

Intră în Beez, accesează unul din magazinele partenere și spune-i mamei tale cât de recunoscător/e ești pentru toată iubirea necondiționată pe care ți-o oferă zilnic  printr-un cadou inspirat. Bzzz! Nu uita că primești și cashback! 

 

Femeile iubesc  parfumurile puternice, iar în magazinele noastre partenere găsești sute de arome care să-i bucure simțurile. Tu ar trebui să o cunoști cel mai bine așa că…deschide aplicația ta preferată pentru online shopping, alege parfumul care i se potrivește cel mai bine și spune-i printr-o aromă călduroasă cât de mult o iubești. Ai o listă destul de lungă a magazinelor cu cele mai cool parfumuri: Notino, Marionnaud, BestValue, Sabon, Bottega Verde, Vivantis, Parfumuri Arăbești, Elefant. 

 

În biblioteca vastă a celor de la Cărturești găsești cu siguranță o carte perfectă pentru ea. Depinde de gusturile ei în materie de lectură. Să nu uiți asta! Descoperă „Manualul femeii de succes” , o carte pentru femei puternice, perfectă pentru un cadou de 8 martie.

Nu știi dacă s-ar potrivi cosmeticele pentru 8 martie ? Răspunsul este cu siguranță „DA!” 

Orice femeie adoră să fie și să se simtă frumoasă. BaByliss este cu siguranță secretul unui look fabulos.

 

Forme pline, abdomen plat, picioare definite, fără „colăcei”. Asta își orice femeie, nu ? Susține-i pasiunea pentru sport, intră pe Decathlon, SneakerIND, Footshop, Answear, Originals, Various Brands, Otter și fă-o fericită cu un nou echipament pentru fitness. 

Sportul vine la pachet și cu o alimentație sănătoasă. Umple-i un coș cu bunătăți super healthy, va fi bucuroasă că te-ai gândit la acest detaliu. Vegis, Plantum, NoSugar au „rafturile” pline cu dulciuri și suplimente alimentare pentru o doamnă care se respectă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *