Black Friday 2.0 – noul upgrade marca Beez

Hmm, se apropie cu pași repezi cea mai așteptată campanie de reduceri din an. E despre acel moment al lunii noiembrie de shopping perfect pentru cardul și checklist-ul tău de cumpărături, în care poți să îți achiziționezi toate articolele dorite la super prețuri. 

Sute de magazine din România profită de Mania Black Friday, care ia amploare tot mai mare odată cu trecerea fiecărui an.

Conceptul de Black Friday a fost introdus pentru prima dată în România în anul 2011 și a fost extrem de bine primit în rândul românilor. Studiile susțin ideea că românii sunt foarte receptivi și, dacă le oferi un motiv valoros de a cumpăra, ai un click garantat și un coș de cumpărături plin. Românii sunt nu doar receptivi, ci și inventivi, fiecare shop online personalizând acest simbol al reducerilor după bunul plac. Noi avem Black Friday de vară/ primăvară, unii s-au gândit să-l prelungească pentru o lună întreagă, iar alții chiar să îi schimbe culoarea transformându-l în „Pink Friday”.

Tu te-ai gândit ce îți adaugi în coș anul acesta de Black Friday

Dacă încă nu ai făcut-o, ia-ți o foaie și un pix și concepe-ți o listă de cumpărături. Nu rata cele mai mari reduceri ale anului! 

Pe lângă foaie și pix mai ai nevoie de un smartphone pe care să îți descarci aplicația Beez, asta dacă nu e acolo printre aplicațiile tale favorite deja. 

Anul acesta tu ai dreptul la o versiune Black Friday 2.0, un upgrade marca Beez. Dacă albinuțele noastre sunt atât de preocupate de educația financiară a shopaholicilor online, ne-am gândit în perspectivă la tine și la bugetul tău. Poți profita de cea mai cool & smart aplicație de cashback, iar pe lângă reducerile remarcabile pe care ți le aduce finalul lunii noiembrie, Beez îți aduce cashback semnificativ la fiecare cumpărătură online, făcută prin aplicație. 

Noul Beez’s upgrade, Black Friday 2.0,  îți oferă și time & extra money în această perioadă. Ai mai mult timp pe care poți să îl petreci cu familia și să faci lucruri care contează cu adevărat pentru tine. Ai peste 470 de magazine, toate în același loc, fără agitația magazinelor pline, pentru extra time, iar după fiecare comandă online primești extra cashback

Petrece-ți mai mult timp cu familia, ei sunt cei care contează!  

Fă-le celor dragi un cadou de Black Friday pentru a le demonstra printr-un gest semnificativ că nu i-ai uitat, că le ești recunoscător și le mulțumești că sunt lângă tine în cele mai importante momente. Iar pentru că te gândești la ei, noi ne gândim la tine și îți dăm înapoi un procent din fiecare cumpărătură făcută. 

Sau de ce nu? Gândește-te în avans la cadourile de Crăciun, stabilește-ți bugetul și începe din timp cumpărăturile, cadoul pentru tine e asigurat apoi de Beez. #morethancashback

Spor la cumpărături conștiente într-un Black Friday 2.0, cu upgrade pentru cardul și buzunarul tău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *