Voucher-ul pentru cumpărături Beez! Ce reprezintă, care e valoarea și ce beneficii aduce?

Cu siguranță ai observat că, atunci când deschizi aplicația, magazinele tale preferate, pe lângă opțiunea de „adaugă la favorite” au noi icon-uri afișate alături. Ei bine, este vorba despre disponibilitatea de a plasa o comandă normală pentru obișnuitul cashback, despre posibilitatea de a cumpăra prin Beez Pay, unde beneficiezi de garanție de preț și posibilitatea de a plăti în 60 de zile, iar ultima, dar nu cea din urmă, Voucher-ul

Voucher-ul este subiectul-vedetă de data asta. După cum ai observat, unele magazine sunt disponibile doar prin acest sistem de plată. Am implementat această funcționalitate pentru a-ți oferi posibilitatea de a face cumpărături în cel mai smart mod și pentru că prin asta, Beez îți oferă noi beneficii.  

Te întrebi ce beneficii în plus îți mai poate oferi aplicația ? 

  • Cashback Fulger – activat instant, de îndată ce adaugi voucher-ul, dar devenit available doar atunci când l-ai achitat. Spre deosebire de cumpărătura obișnuită din Beez, redirecționat către site-ul partner, unde cashback-ul poate avea un mic delay, în cazul cashback-ului primit după cumpărarea unui voucher, acesta intră instant după plată în contul tău Beez.
  • Posibilitatea de a oferi un cadou atunci cănd ești în lipsă de inspirație. Oferi un voucher cu suma de X lei, persoana cadorisită își alege singură cadoul pe gustul său, iar tu te alegi cu cashback-ul. Odată ce cumperi voucher-ul, poți alege să trimiți codul aferent lui drept cadou către o persoană dragă. După ce e introdus acest cod, valoarea cadoului ales se va scădea prin suma existentă pe voucher.
  • Orice voucher din Beez se cumulează cu alte vouchere existente sau cu perioade promoționale. Nu este condiționat de evenimente, sezoane de reduceri/ promoționale. După achiziționarea lui, îl poți folosi oricând pe site-ul partener. 
  • Sistemul este cât se poate de Smart& Simple: Adaugi voucher-ul apăsând „+” , îl plătești, iar apoi tu decizi cand îl folosești, ai la dispoziție 6 luni până la expirarea acestuia. 
  • Dacă suma voucher-ului este mai mică decât produsul dorit, poți oricând să completezi diferența direct pe site-ul magazinului partener, fără pași suplimentari, totul e în același loc. 
  • Investești o sumă de bani pe care o poți folosi util. Când produsul dorit de tine apare pe stoc sau este într-o promoție rapidă, banii sunt deja în codul voucher-ului tău și poți plasa pe loc comanda. 

Cum folosești aceste Vouchere? Nimic mai simplu.

Funcționează exact ca și un card de reducere, tot ce trebuie să faci este să cumperi un voucher din Beez. După ce ai finalizat plata acestuia, intri direct în contul tău din magazinul preferat, îți alegi produsele preferate, iar în pasul de „Finalizare-plată a comenzii” vei adăuga codul de pe voucher-ul Beez. În cazul în care suma din coșul tău de cumpărături este mai mare decât valoarea voucher-ului, diferența poate fi achitată cu cardul, ramburs sau prin ce metodă de plată preferi direct în shop-ul online.

Cashback-ul fulger îl vei primi pentru valoarea voucher-ului. Pentru a nu pierde nici un bănuț din Beez Wallet, valoarea voucher-ului să nu fie mai mare decât valoarea cumpărăturilor.

Simplu? Smart? Benefic? You tell us after you try!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *