Aplicatia care rezolva eternul duo: Timp vs Bani

Buna, albinutelor! 

Numarul iubitorilor de shopping online este tot mai mare, oamenii alegand aceasta varianta din lipsa de timp si din comoditate. 

Stupul Beez s-a marit considerabil cu mii de albinute active zilnic si am decis sa va spunem o mica povestioara despre cum a inceput cladirea acestui minunat imperiu dulce. 

De ce Beez? De ce albinute? De ce cashback? 

Pentru ca…

Privind in ansamblu simbolistica si comportamentul albinelor realizam ca sunt niste fiinte atat de micute, dar care fac lucrurile lucruri marete numai muncind impreuna, unite, ca o echipa, formand un intreg. 

Simbol al familiei, al unei echipe unite si valoroase, muncesc zi de zi impreuna pentru indeplinirea unui scop suprem, comun: grija fata de matca. 

In cazul Beez, matca este insasi aplicatia pe care tu o utilizezi zilnic si pe care noi, o echipa tanara si foarte inchegata de albinute harnicute, incercam sa-i aducem zilnic un plus de valoare si sa o transformam in the most smart cashback App. 

Te-ai gandit vreodata ca utilizand Beez si tu lucrezi pentru acelasi scop?  Ai grija de matca. 

Dar oare te-ai gandit cat de placuta si satisfacatoare e munca albinelor?  Sa te lasi purtat zilnic printre magia florilor, sa le simti mireasma, sa le admiri culorile, sa le polenizezi si sa pretuiesti aceste bijuterii ale Terrei. Iar la final, rasplata – Mierea un aliment minune al naturii, cunoscuta din vremuri de demult ca si un simbol al bogatiei. 

Ei bine…Gandeste-te ca asta faci si tu zilnic, doar ca zborul tau este din site in site, nu din floare-n floare. Din nevoie, placere sau pentru a darui zambete persoanelor apropiate prin simplul gest de a oferi un cadou, alegi zilnic dintr-un vast camp cu site-uri diversificate , cele mai frumoase produse pe care le polenizezi. Iar la final, pentru ca ai ales sa faci smart shopping,vine si aici rasplata. Cashback-ul or why not…ceva si mai dulce ? Sweet Deal! 

Dacă e să ne gandim la cuvintele simbolice pentru albinuta, realizam ca de fapt acestea sunt si valorile care ne definesc pe noi si cu care am ajuns sa plasam Beez in topul celor mai bune aplicatii de cashback din Romania. 

Ordine – Pentru ca intr-un start-up e nevoie de organizare pentru ca totul sa functioneze asa cum ne-am planuit

Crestere – Pentru ca suntem mereu orientati spre dezvoltare si cautam sa imbunatatim experienta utilizatorilor in raport cu aplicatia 

Dragoste – Pentru ca iubim ceea ce facem, punem suflet in munca noastra, ne implicam total, atat intelectual cat si afectiv.

Comunitate – Pentru ca am creat o super platforma care aduce numai beneficii pentru intreaga comunitate si care insumeaza peste 130.000 utilizatori. Incercam sa fim cat mai aproape de acestia si sa le ascultam cerintele, nevoile in ideea satisfacerii lor ulterioare  la un nivel inalt. 

Comunicare – Pentru ca este cheia suprema in orice relatie inter-umana, fie ca e vorba de o companie, casnicie sau familie. 

Familie – Pentru ca o mana de oameni uniti, cu aceleasi principii si valori pot sa faca minuni

Frumusete – Pentru ca am creat ceva minunat, valoros si pentru ca frumusetea consta in bunatate si in ajutor pentru ceilalti

Intelepciune – Pentru ca am avut curajul sa incercam, perseverenta sa continuam, incapatanarea sa trecem peste multe „Nu” si momente de impas, ingeniozitatea de a veni mereu cu ceva nou.Time and Money – cele mai controversate subiecte ale zilelor noastre, cu care stim ca si tu te confrunti. 

Iti doresti sa ai timp pe care sa-l petreci cu cei dragi, sa te relaxezi, sa faci ceea ce iti aduce o satisfactie sufleteasca.

Stim ca in general internetul este in mare parte time consuming. So…am pornit de la ideea de save time and money. 

Time – Pentru ca nu mai e nevoie sa petreci ore in sir in mall-uri. Acum ai sute de magazine available in aceeasi platforma, practic in acelasi loc. Cu siguranta vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti satisface nevoile materiale, iar noi, iti satisfacem nevoia de timp liber. 

Money – pentru ca fraza „Hmmm…trebuie sa-mi pun ceva banuti deoparte” este mereu prezenta sub o forma sau alta.  Asa ne-am gandit cat de cool ar fi ideea de a economisi concomitent cu momentul cheltuielii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *