Fii si tu Beenfluencer!

Cu toții ne facem cumpăraturile online, din comoditate, ca să evitam cozile cabinelor de probă în magazinele fizice, ca să nu ne mai pierdem timpul plimbându-ne prin mall după o zi obositoare la muncă.

Ești un #influencer și ai o comunitate de followers care îți apreciază regulat toate postările? Chiar și câteva sute de urmăritori sau prieteni pe Facebook te pot susține dacă îți dorești să devii și tu o albinuță harnică! 

Recomandă aplicația Beez pe pagina ta, iar noi te recompensăm cu bani reali! 

It’s not a joke! 

Dacă deja folosești aplicația Beez, îți mulțumim pentru faptul că ai ales să fii un early adopter și să testezi un mod smart de a face cumpărături online sau de a-ți rezerva vacanța din confortul casei tale. Și partea bună e că pentru fiecare achiziție primești o parte din bani înapoi. Este destul de simplă și utilă, nu?

Iar dacă încă nu ai testat aplicația Beez, e timpul să îți creezi cont gratuit aici.

Ai peste 450 de magazine partenere, toate în același loc, unde găsești tot ce ai nevoie.

Fiind în această categorie de influenceri știi și tu cât de mult conteaza imaginea si increderea in brandul tau personal.  Atunci cand devii un un model pentru comunitatea ta e important sa ii recompensezi cu sfaturi utile care le poate face viata mai usoara.

Și poți face chiar bani reali din asta.

Atunci când prietenul tău va pune codul tău de recomandare va primi 10 lei. Iar tu primești 5 lei pentru fiecare prieten care își activează contul Beez, mai exact realizează minim o tranzacție la invitația ta.  

Daaar, asta nu e tot! Pentru că ești o sursă de inspirație zilnică îți oferim un boost de început de drum, un cod promo de 50 de lei pentru primul prieten adus pe Beez.

Iar dacă vom avea rezultate foarte bune din colaborarea noastră putem să te ajutăm cu promovarea conținutului și cu idei și sfaturi de marketing, despre cum să promovezi mai bine aplicația. 

Ți-ai construit comunitatea cu mare grijă și multă dedicare, iar acum te poți bucura de multe alte beneficii. Vorbim despre oportunitați reale.

Cum? Haide să facem un calcul simplu. Dacă ai în jur de 3000 de prieteni sau urmăritori pe Facebook sau Instagram și 50 dintre ei vor testa aplicația Beez realizând cel puțin o tranzacție tu vei primi în total 250 de lei.

Fii o albinuță vrednică și răspândește și tu vestea în stupul tău ! 

 

Cum poți face asta ?

  1. Prima metodă ar fi să dai click pe butonul de invite friends din aplicația Beez, alegi unul din contactele din lista ta fie și îi trimiți link-ul. 

  1. Sau poți copia direct codul tău promo și să îl distribui în conturile tale de social media sau în diferite grupuri din care faci parte. 

În plus, poate ai observat că mereu îți pregătim noi Sweet Deal-uri pentru a-ți răsplăti loialitatea. Spune-le prietenilor tăi cât e de cool faptul că pot să își facă cumpărăturile online obișnuite din care primesc bani înapoi, iar cu  banii economisiți poti cumpăra telefoane de ultimă generație cu discounturi colosale. Toate acestea doar intrând pe site-urile favorite de shopping online , prin intermediul aplicației Beez. 

Aducând cât mai mulți utilizatori noi, tu poți fi mai aproape de un Iphone Xs sau de o vacanță exotică. Hmm? Urmăritorii tăi te ajută să îndeplinești condițiile pentru a beneficia de Sweet Deal-uri, și asta doar distribuind un simplu story sau o postare cu codul tău de recomandare.

Uite un exemplu concret, Cosmin Felea, din Cluj-Napoca, a reușit să strângă suma necesară de 1099 pentru a achiziționa un iPhone Xs. 

Cosmin ne mărturisește că și-a descărcat aplicația în luna Noiembrie a anului trecut, dar nu a început să o utilizeze doar în urmă cu câteva luni, fiind destul de sceptic la început. Soo, iată! Într-un timp atât de scurt, a reușit să îndeplinească condițiile necesare și a accesat unul din Sweet Deal-urile Beez.

 

Încă nu ești 100% sigur dacă să recomanzi sau nu aplicația Beez?

Doar gândește-te la 1 singur motiv pentru care orice persoană care face cumpărături online nu ar folosi această aplicație. Hmmm, nu cred că o să găsești unul. 

Tu ce mai aștepți? Prietenii tăi te ajută pe tine să dobândești notorietate în social media, nu-i așa. Ajută-i și tu să primească cashback din cumpărăturile online și vei fi recompensat. 

 

Bzzzzzz! You can do small things in a great way!  🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *