Cum sa economisesti bani in timp ce faci cumparaturi

Cum sa economisesti bani in timp ce faci cumparaturi

 

  1. Crează o listă de cumpărături.

Înainte de ieși la cumpărături, fă o listă cu tot ce intenționezi să cumperi.

„Am fost să îmi cumpăr blugi și mi-am cumpărat geacă” – sună cunoscut, așa-i?

Regula este că nu ai voie să cumperi nimic decât dacă e deja în lista ta. Această regulă te va ajuta la minimizarea impulsului tău de a face cumpărături .

 

  1. Ia cu tine doar banii necesari.

Nu poți cheltui banii pe care nu-i ai.

Înainte de a ieși din casă, puneți o sumă mică de bani în portofel pentru a acoperi toate achizițiile pe care intenționezi să le faci. În cazul în care se termină lichiditățile, ce să vezi? Se termină și sesiunea ta de cumpărături.

 

  1. Compară prețurile.

Nu sări pe primul preț pe care îl găsești. Chiar dacă e la reducere. De exemplu, dacă dorești un nouă pereche de adidași, nu-i cumpăra imediat.

Apelează la Sfântul internet pentru a vedea dacă magazinul din mall chiar are cel mai mic preț. Sau verifică la site-urile partenere Beez. Sunt aproape toate magazinele online într-o singura aplicație și îți mai vin și bani înapoi!

 

  1. Când vine vorba de îmbrăcăminte, trebuie doar să cumperi elementele de bază.

Vei obține mai mult kilometraj dintr-un pulover negru (chiar dacă costă mai mult) decât un stil de 80 de ani roz țiclam.

Înainte de a cumpăra un articol de îmbrăcăminte sau pantofi, întreabă-te cât de des îl vei purta de fapt.

Studiile arată că ești mai câștigată cu un număr mai mic de piese de bază, elementare, pe care le poți combina și accesoriza pentru a le face unice.

 

   

 

  1. Încearcă să nu faci cumpărături când ești plictisit.

Cele mai proaste achiziții pe care le poți face este atunci când nu le faci de nevoie, ci de plictiseală. Parcă era o regulă asemănătoare și cu mâncarea, nu?

 

  1. Când îndoiala intervine, părăsește magazinul.

Stai pe gânduri de a cumpăra sau nu ceva? Pune-o jos și părăsește magazinul. Dacă decizi mai târziu că o dorești cu adevărat, poți să te întorci și să o cumperi o zi mai târziu.

Sau poți să mergi acasă, iar dacă ți-e gândul tot la acel produs, poți să intri pe aplicația Beez, comanzi produsul și primești și bani înapoi.

Voila, double win.

 

  1. Găsește oferte ieftine online.

Poți găsi, de obicei, oferte bune la magazinele online dacă te străduiești puțin.

Obține oferte de la brandurile tale preferate, verificând frecvent site-urile lor din aplicația Beez.

 

  1. Folosește Beez la cumpărături.

Aplicația Beez este o aplicație de economisire a banilor tăi. Adică, intri în aplicație, cauți magazinul tău preferat și faci cumpărături.

În momentul când te-ai hotărât și plasezi o comanda pe site-ul lor, Beez te recompensează cu un anumit procent (între 2% și 15%).

Practic îți aduce bani înapoi. Banii pe care îi aduni în cont poți să îi scoți (dar trebuie să ai minim 50 de lei adunați) sau poți să-i lași să se adune pentru a accesa diverse sweet dealuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *