Economisesti bani la cumparaturi din sute de magazine online

Cauti oferte, promotii si discounturi la haine online, incaltaminte online, electronice, electrocasnice si multe alte produse?

Ai ajuns unde trebuie.

Daca faci cumparaturi prin intermediul Beez, pe langa reducerea acordata de magazin, poti recupera pana la 12% din valoarea comenzii.

Luna August a venit cu o multime de discounturi la magazinele noastre partenere. Elefant.ro, FashionDays, Answer.ro, Flanco, Altex, Aoro, Avon, BrandCircus, Fashion24, StarShiners si multe altele au REDUCERI de pana la 70%.

 

Creeaza-ti cont gratuit

Beez te ajuta sa gasesti ceea ce cauti intr-un timp scurt prin functia de Search ce iti arata toate magazinele care corespund categoriilor pe care le soliciti.

Descopera lista noastra de magazine fashion, haine online, beauty, cosmetice, accesorii, incaltaminte, IT&C si multe alte categorii.

Alege sa faci cumparaturi online in mod inteligent. Economisești timp și bani.

Vrei să afli cum functionează aplicatia? Urmareste acest video:

Folosind cod-ul „shopping10” primesti automat 10 Ron in cont-ul tau Beez.

Creeaza-ti cont gratuit pe Beez acum pentru a economisi bani la urmatoarea cumparatura

Cu toții ne-am gândi ca pentru a economisi e nevoie sa te lipsești in prezent de o anumita parte din resursele financiare si asta pentru a servi unui obiectiv scop pe termen lung. Ideea de a te priva in prezent de unele plăceri, precum shopping-ul, pentru a-i da sinelui viitor o mai mare libertate in plan financiar este o alegere care înclină balanta înspre satisfacerea imediata a nevoilor, in pofida capacității intelectuale de a analiza posibilitățile de economisire  a banilor si de a măsura efectele acestor alegeri.

Aici aplicația Beez vine cu Soluția ”economisește din cheltuielile pe care le faci” La prima vedere pare a fi un paradox. In fond se aplica principiul eficacității si anume, dacă ai de făcut o cumpărătura, fie ea de amenajare interioara, electrocasnice, moda, sau grădinărit etc., fa-o in asa fel incat sa nu-ti zădărnicească obiectivul de a economisi.

In plus, cu banii economisiti ai acces la sweet deal-uri. Cum ar fi Iphone X la doar 990 Ron.  

Pentru fiecare Sweet Deal trebuie sa realizezi anumite cerinte iar ulterior poti achizitiona produse cu o reducere foarte mare.

Afla mai multe despre Sweet Deal-uri urmarind video-ul:

Creeaza-ti cont gratuit pe Beez acum pentru a economisi bani la urmatoarea cumparatura:

Creeaza-ti cont gratuit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *